Shopping brugge website redesign

Website redesign

Shopping Brugge website voor Brugs handelscentrum

In opdracht van het Brugs Handelscentrum bouwden wij een nieuwe website voor Shopping Brugge. De oude website zat vol lege pagina’s en moest dringend eens een update krijgen. Daar hebben wij voor gezorgd.

  • Doelen
  • Meer bezoekers naar de Brugse winkels lokken
  • Website up to date houden
  • Winkels aantrekkelijk voorstellen
Website bezoeken

Het startpunt

De oude website

De originele website die al enkele jaren in gebruik was zag er visueel goed uit op de start pagina. Maar vanaf je wat dieper in de website begon te graven kwam je steeds op lege pagina's uit of op onaantrekkelijke en niet gebruiksvriendelijke onderdelen. Deze zaken gingen wij dus anders aanpakken.

Oud shopping brugge website foto

Een nieuwe website die je zin doet krijgen om te gaan shoppen

Voor we nog maar begonnen aan het ontwerp van de nieuwe website wisten we reeds dat we de winkels zelf meer naar voor wilden brengen. Nu kreeg je enkel een kleine thumbnail te zien van de winkel en vaak waren die er zelfs niet. 

Nieuwe website shopping brugge startpagina
Shopping brugge website shops overzicht

De shops uit Brugge als
middelpunt van de website

Shopping Brugge draait hoe dan ook rond de handelaars en hun winkels, die wilden we zo aantrekkelijk mogelijk voorstellen. Daarom lieten we onze fotograaf Thibault langsgaan bij alle winkels om 3-5 foto's te nemen en die bij elke winkel op de website te kunnen tonen. Samen met een korte intro over de winkel, algemene info en hoe mensen het best navigeren ernaar.

Shopping brugge website handelaar registratie foto

Simpelere registraties voor
nieuwe handelaars

Op de originele website kon je als handelaar jouw zaak registreren om zo ook gevonden te worden. Dat registratie proces nam echter een volledige pagina in beslag waarbij de handelaar meer dan 20 zaken moest invullen en meegeven. Wij vonden dat dit simpeler kon om de essentie van elke zaak te krijgen en verminderden de gevraagde info met meer dan de helft.

Last but not least

De mobiele versie

Vandaag de dag hoeven we je niet meer uit te leggen hoe belangrijk het is dat je website vlot en gebruiksvriendelijk te bezoeken valt op mobiele toestellen.

Shopping brugge website mobiel foto
Shopping brugge website mobiel foto
Shopping brugge website mobiel foto

Zo pakken wij projecten aan

Ook zin om samen te werken met ons?

Volgend projectVraag een offerte aan